If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някои знае ли защо може да ми играят оборотите както стои на празен ход така падат и дори ми изгасна едеин път кои дачик се базика и ме ядосва благодаря предварително за помоща
Присадка за прочистване на горивната система слагал ли си? Ако не, пробвай с нея! Един наш колега така си излекувал неговата. Няма гаранция, че ще стане, но нищо не пречи да пробваш
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
и на мен чат-пат ми играят, ама пренебрежимо леко...
тряя се загледаш доста че да видиш че се шава стрелката...
пак казвам, много рядко...
опасявам се че е от скапаното гориво....
тооо ии един ден работи като бензин...
на другия като ярмомелка...
пробвай с различно гориво... и после с филтрите... ако не си ги сменял скоро...
Успех
филтрите съм ги сменил от както ми направи този номер слагам и добавка в горивото казаха ми че има някакъв дачик не се сештам за името му но тои имал много ситна цетка която се запушвала и тогава правела бела със оборотите и за мои късмет тои е бил маи скъпичак
При изправна подгревна система, лампата на подгрева светва само при студено време за няколко секунди и угасва. Мигането в продължение на около 30 сек след запалване на двигателя е индикация за проблем.
Това, че на колегата ти му мига по същия начин, означава само, че и той има някоя изгоряла свещ Аз имах 3 изгорели например Много често срещан проблем е това
_______ 146 JTD - ex
Бош са по 30+ лв едната, но за Искра-Словения се говорят също суперлативи, а стрували около 3 пъти повече. Аз лично сложих Бош, защото тогава не знаех още за Искра и вече 2-ра година работят.
Трябва да ти е ясно, че за жтд не е фатално, ако не работят подгревните свещи, т.е. лятото няма да имаш проблеми, но зимата ще пали доста по-тегаво. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно е да се внимава много при смяната, че да не се налага отваряне на главата, ако се скъса свеща
_______ 146 JTD - ex
Бош са по 30+ лв едната, но за Искра-Словения се говорят също суперлативи, а стрували около 3 пъти повече.
по-малко?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment